Ontbijt of Lunch

Of het nu voor de ochtend is of voor de middag of net daar tussenin.
Een ontbijt voor geliefden of een professionele zakenlunch op een door u bepaalde lokatie.

Renate's Catering zorgt voor de innerlijke mens en garantie voor genieten.

Ontbijt

Ontbijt als verrassing voor een geliefde, collega, jubilaris, bruidspaar of kersverse ouders. Renate's Catering bezorgt een goed gevulde ontbijtmand! Deze wordt geleverd in een prachtige rieten mand compleet met bijbehorend bestek, serviesgoed en glazen, zodat u op elke locatie kunt genieten van dit heerlijke ontbijt.

Om de verrassing compleet te maken doen wij een prachtige roos en een passende kaart met uw eigen persoonlijke boodschap in de mand.

Deze mand is voor 1 persoon € 29,95 en voor 2 personen € 49,95. Uiteraard is het bestellen van een mand voor meer dan 2 personen ook mogelijk.

Extra opties:

Gerookte Zalm € 4.50 p.p.                                                   

Fruitsalade € 3.50 p.p.                                                               

Boeket bloemen naar keuze.                                           

Champagne  € 10,50 p.p. of Sekt € 5,50 p.p.

Aanvulling met een krant, magazine of puzzelboek naar keuze of andere persoonlijke wens behoort ook tot de mogelijkheden.           

Voor Steenwijk en directe omgeving geen bezorgkosten.

Lunch

Voor bedrijven, scholen, familiebijeenkomsten en andere gelegenheden kan Renate's Catering een heerlijke lunch verzorgen. Complete lunches voor studie dagen/avonden, familiedag of als welkom tussendoortje voor een cursus of bijscholingsdag van uw bedrijf of tijdens vergaderingen.

Mogelijkheden naar wens:

Prijzen zijn afhankelijk van uw keuze en combinatie.

Sluit de informatie op de site niet aan bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We maken uw evenement in ieder geval tot een onvergetelijke gebeurtenis!