Gezellig Samen

Maak eens tijd voor een gezellig moment van samenzijn in deze drukke wereld.

Lekker eten en drinken verhoogt de sfeer en het genot bij een feestelijk moment.
Als er iets te vieren valt of gewoon omdat u het leuk vindt om iets voor familie, vrienden of kennissen te organiseren.

Ontbijt Service

Laat een goedgevulde ontbijtmand bezorgen als verrassing voor een geliefde, een collega, jubilaris, bruidspaar of kersverse ouders.

Lekkere Lunches

Voor bedrijven, scholen, familiebijeenkomsten en andere gelegenheden kan Renate's Catering een heerlijk lunch verzorgen.

High Tea

Een specialiteit is het verzorgen van High Tea op locatie of bij u thuis. Genieten van eten en drinken op een authentiek Engelse manier.

Wij verwennen en voorzien u en uw gasten graag van koffie en thee met (huisgemaakt) gebak en een heerlijke luxe bonbon. Of wat dacht u van een feestelijke welkomst cocktail, verfrissende dranken, originele borrelhapjes en een warme snack? Dit alles kan voorafgegaan worden door een brunch of broodmaaltijd of gecombineerd worden met een high tea of koud en warm buffet.

Wij gebruiken uitsluitend eersteklas producten

Wat klanten zeggen

Het feest was geweldig!!
Ons 25 jarig jubileum wilden we graag groots vieren, maar wel met een klein gezelschap van broers en zussen en vrienden.Omdat we al twee keer een feest hadden meegemaakt dat verzorgd was door Renate's Catering was het voor ons al wel snel duidelijk dat we het volste vertrouwen hebben in haar kwaliteiten. Het feest was geweldig!!
In de gezellige intieme sfeer van de theekoepel stonden prachtig gedekte tafels, inclusief kaarsjes en bloemen.

Onder de deskundige leiding van haar man Shane hebben we elk een fles champagne gesabreerd, dat ging goed!! Hierna volgde een wijnproeverij. Zowel witte als rode wijn proeven in combinatie met verschillende smaken van eten. Heel verrassend. Daarna volgde een tien gangen diner en dit alles in combinatie met verschillende wijnen. Het was geweldig, heerlijk.

Een paar voorbeelden: rode biet uit zoutkorst, hachee van shiitake en hete bliksem met daarbij een glas Spätburgunder. Een potsticker met roodflorakaas en wortel-gember jam met daarbij gewürztraminer harth. Alles zag er prachtig uit op de borden, super verzorgd. Geweldige bediening, super ontspannen sfeer. We konden namens onze gasten veel lovende woorden over brengen over de hele organisatie van dit feest aan Renate en haar team. Het heeft onze verwachtingen overtroffen en zijn meer dan tevreden over dit heerlijke feest.
Titus en Lucy
Jubileumfeest
Het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk.
Een paar weken geleden heeft onze dochter Britt haar 10e verjaardag gevierd samen met vier vriendinnen. Renate heeft met de meiden een High Tea gemaakt. Gewoon thuis bij ons aan de keukentafel. Vooraf waren Britt haar wensen al besproken met Renate. Een fruitspies, cupcake’s, diverse belegde sandwiches en verfrissende smoothies. Met alle geduld en op een leuke manier werden de dames door Renate aan het werk gezet. Het resultaat mocht er zijn. Alles werd uiteindelijk gepresenteerd op etagères. Het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. Renate bedankt voor deze prachtige middag. Britt heeft een geweldig feestje gehad. Een tip voor iedereen! We kijken er nog steeds met een goed gevoel op terug. Fijne zomer!
Peter en Karen
High Tea Special
Een heel andere uitstraling!
Nu alweer een tijdje geleden heeft Renate`s Catering , bij ons de catering gedaan, om het feit te vieren dat we 30 jaar een stel en 25 jaar getrouwd zijn.We waren naar afloop zelf al erg tevreden en verrast door al het zelf gemaakte. Maar de reacties van onze vrienden en familie bevestigden onze tevredenheid.De presentatie met welkomst drankje en hoe het eten gepresenteerd wordt en het zelf bereiden van vlees, sausen en salades, maakte dat het een hele andere uitstraling kreeg dan een gewoonlijke BBQ. Alles zag er allemaal zeer vers, fris en aantrekkelijk uit op lange afgerokte tafels. En iedereen vond het bijzonder lekker.Renate en haar man helpen mee denken om voor jouw het geschikte feest te creëren.
Nico en Anneke
Jubileumfeest

Sluit de informatie op de site niet aan bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We maken uw evenement in ieder geval tot een onvergetelijke gebeurtenis!