High Tea of Wijnproeverij

Organiseer eens een gezellig evenement voor familie of vrienden.
Dat kan bijvoorbeeld met een Tea Party of een Wijnproeverij.

Met Shane als uw gastheer beleeft u een werelds genoegen.

High Tea

High Tea voor u verzorgd op locatie of bij u thuis is één van de specialiteiten van Renate's Catering. Dit van oorsprong Engelse evenement leent zich uitstekend voor invulling van een "vrijgezellig" feestje, een familiebijeenkomst of zakelijke afspraak. De combinatie van hartige en zoete lekkernijen wordt meestal genuttigd in de middag, maar kan ook uitstekend op elk ander moment van de dag.

U kunt zelf uw High Tea samenstellen, passend bij de gelegenheid of het budget. De Tea wordt geschonken in een stijlvol servies. Renate's Catering kan zorgen voor een afgerokte buffettafel voor de presentatie van alle lekkernijen. Indien gewenst regelen wij ook decoratieve aankleding met bloemen.

Een aantal keuze mogelijkheden:

Revolution Tea

Renate’s Catering is blij, dat zij in de omgeving van Steenwijk het exclusieve merk “Revolution Tea” mag voeren.

De bijzondere kwaliteit en het smaakassortiment zorgt ervoor dat Revolution Tea in de smaak valt bij vele theeliefhebbers.

De opvallende en eigentijdse presentatie zorgt er voor dat Revolution Tea niet alleen een lust is voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Ieder buideltje is verpakt in een klein, handig doosje. Dit doosje is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt er tevens voor dat de geur en smaak optimaal behouden blijven.

Naast het ervaren van deze thee tijdens de High Tea’s is er ook de mogelijkheid om thuis na te genieten.

De bijzonder smaakvolle variaties zijn bij Renate’s Catering ook verkijgbaar voor u! Het product is leverbaar in 15 smaakvariaties, waaronder Earl Grey Lavander, White Tangerine Tea en Dragon Eye Oolong.

Wijnproeverij

Hier komt de tekst voor de wijnproeverij.

Sluit de informatie op de site niet aan bij uw wensen? Neem dan contact met ons op. We maken uw evenement in ieder geval tot een onvergetelijke gebeurtenis!